Aanbod voor particulieren

Veerkracht training in een klein groepje

Bij voldoende aanmeldingen (6) start ik een groepstraining op. Hieronder wordt aangegeven wat een groepstraining inhoud. Wilt u zich aanmelden dan kan dat via het contactformulier, per mail of telefonisch.

De training van 8 weken ziet er als volgt uit:

  • Telefonische intake – met ouders, kind en trainer om de hulpvraag helder te krijgen
  • 8 Rots en Water trainingen op maat geschreven.
  • Laatste training is een feestelijke afsluiting waarbij ouders welkom zijn.
  • Verslag voor de ouders en oefeningen die ook thuis gedaan kunnen worden.
  • Gebruik van materialen tijdens de trainingen
  • Aandenken en certificaat aan het einde van het traject.
Visuele screening

Wilt u voor uzelf of voor uw kind een visuele screening. Dan kunt zich bij mij aanmelden voor een screening. Dit kan via het contactformulier, via de mail of telefonisch.
De visuele screening zelf wordt gedaan met behulp van verschillende testjes met en zonder een bioptor en zal ongeveer 50 minuten in beslag nemen. Hierbij komen geen druppels, lucht of andere hulpmiddelen bij kijken. Hiervan maak ik een verslag en we hebben vervolgens een nagesprek. Is er mogelijk sprake van een visuele disfunctie, dan zijn er 3 opties:
👁️Er is een afwijking en met training en oefeningen kunnen we hieraan werken.
👁️Er is een afwijking en ik verwijs door naar een functioneel optometrist en ondertussen kan ik al met wat oefeningen en training starten.
👁️Er is een afwijking en ik verwijs door naar een functioneel optometrist. Na afloop kan ik op aanwijzing van de functioneel optometrist starten met een training.

Coaching

Wilt u individuele begeleiding voor uw kind, dan zijn er een paar opties.

  • Het is mogelijk om een veerkrachttraining individueel te volgen. Dit zijn dan 8 trainingen van 30-45 minuten op maat geschreven voor de hulpvraag, met opdrachtjes, materialen, tips voor thuis.
  • Het is mogelijk om losse trainingen af te spreken, hierbij hanteer ik wel een minimum van 4 trainingen om de kwaliteit te waarborgen. Hoe lang (30-45 of 60 minuten) en de frequentie spreken we dan samen af.
  • U kunt na een groepstraining een individuele follow up training afspreken. Samen bekijken we dan wat er nodig is. Hier is geen minimum aan.
Scroll naar boven