Veerkracht trainingen

Veerkracht training in een klein groepje

Bij voldoende aanmeldingen (6) start ik een groepstraining op. Hieronder wordt aangegeven wat een groepstraining inhoud. Wilt u zich aanmelden dan kan dat via onderstaand formulier.

Wist u dat sommige zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering een Rots en Water training (gedeeltelijk) vergoeden.

Het traject duurt 8 weken. De training ziet er als volgt uit:

  • Telefonische intake – met ouders, kind en trainer om de hulpvraag helder te krijgen
  • 7 Rots en Water trainingen op maat geschreven.
  • 1 Eindpresentatie in de vorm van een oudertraining.
  • Verslag voor de ouders, met een huiswerk oefening. Deze wordt na iedere training meegegeven aan het kind. Hiermee komt het kind in de rol van de trainer en kan hij zijn ouders meenemen in zijn leerproces.
  • Aandenken en certificaat aan het einde van het traject.
  • Het traject kost €100,-. Betalen in termijnen is mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen mail naar [email protected] of bel/app naar 0645568673.

Aanmeldformulier

Contact Form Demo

Individuele training/coaching

Het is ook mogelijk een individueel traject in te zetten afgestemd op de leerdoelen van het kind. Dit kan voor kinderen van 6-16 jaar. De kosten zijn hiervoor €250,- bij 8x 30 minuten. Heeft u hier interesse in mail of bel.

Veerkracht trainer inhuren voor scholen.

U kunt mij ook inhuren als school/instantie om de training te geven aan één of meerdere groepen. Samen bespreken we wat uw wensen zijn ten aanzien van de training. Over het algemeen bestaat een training uit 8 bijeenkomsten en een intake vooraf. Verdere wensen kunnen we onderling bespreken, op deze manier kan ik mijn aanbod op uw wensen afstemmen.

Heeft u interesse neem dan contact op via [email protected] of bel 0645568673. Samen bespreken we dan uw wensen en maak ik een offerte op maat.

Scroll naar boven